İçeriğe geç

Colia hesabınızı silin

Colia hesabınızı ve ilişkili verilerinizi istediğiniz zaman silebilirsiniz. İşte nasıl yapılacağı.

Uygulamadan

Hesabınızı silmenin en hızlı yolu:

  • Colia'yı açın ve giriş yapın.
  • Ayarlar'a, ardından Gizlilik'e gidin.
  • Hesabımı sil seçeneğine dokunun ve onaylayın.

Silme işlemi kalıcıdır: oturumunuz hemen kapatılır ve profilinize, yolculuklarınıza, taleplerinize ve mesajlarınıza artık erişilemez.

E-posta ile

Uygulamaya artık erişiminiz yoksa, hesabınıza bağlı e-posta adresinden contact@colia.io adresine bir silme talebi gönderin. Talebinizi 30 gün içinde işleme alırız.

Hangi veriler silinir?

Hesabınız silindiğinde şu veriler 30 gün içinde silinir ya da anonimleştirilir:

  • Profiliniz: ad, e-posta, fotoğraf, biyografi, ülke.
  • Yayınladığınız yolculuklar ve talepler.
  • Mesajlarınız ve mesajlaşmalarınız.
  • Değerlendirmeleriniz ve takipleriniz (takipçiler / takip edilenler).

Saklanan veriler: bazı veriler kanunen gerekli olduğunda daha uzun süre saklanır; özellikle işlem verileri (5 yıl, muhasebe yükümlülükleri). Bu veriler en kısa sürede kimliğinizden ayrıştırılır.

Silme işlemiyle ilgili bir sorunuz mu var?

Bize yazın, size hızla dönelim.

Bize ulaşın